Nagelvård

bild-2.JPGNagelCenter startades augusti 2005. Jag valde att starta ett företag inom denna bransch eftersom jag själv varit en flitig kund i flera år. Intresset växte fram mer och mer för att lära mig att skulptera naglar m.m. Därför sökte jag in på en utbildning hos Nailpower på Lidingö och som jag lyckligtvis blev antagen till. Efter att ha gått denna utbildning, är jag nu diplomerad nagelteknolog.

Gelén jag arbetar med heter Calgel och den har en honungsliknande konsistens och härdar i ultraviolett ljus. Den gör så att förlängningen ser naturlig och fräsch ut. Den hindrar inte den egna nageln att växa under materialet samt att Calgel är väldigt flexibel och skadar inte den naturliga nageln och behöver lite underhåll. Gelén är luktfri och inte testad på djur, materialet är väldigt lätt att ta bort. Det har även en bra fästförmåga på naturliga nagelplattan

Calgel kan även användas för att förstärka den egna nageln om du redan har en önskad längd och form på dina naglar.

Att sola solarium under de närmsta dygnen efter förlängning är inte att rekommendera, då det sannolikt kommer att påverka den vita färgen. Ett gott råd är att köpa Calcrystal (lack) i samband med förlängning med Calgel Det är ett uv- lack som förhindrar att gelén gulnar i solljus. Lacket ska strykas på var tredje till var fjärde dag.

Våra salonger

Black & Pink Täby

Adress: Biblioteksgången 9 Täby

Telefon: 08 792 33 60

E-post: kontakt@blackandpink.se

Öppettider:
Vardagar: 10:00-18:00
Lördagar: 10:00-15:00
Söndagar: Stängt

-------------------------------------------------------

 

Black & Pink Södertälje

Adress: Nygatan 22 Södertälje

Telefon: 08-550 30 100

E-post: kontakt@blackandpink.se

Öppettider:
Vardagar: 10:00-18:00
Lördagar: 10:00-15:00
Söndagar: Stängt

-------------------------------------------------------